Ronde van West 16 augustus 2022 voor Hospice IJsselOever

De nieuwe datum voor de Plus ‘s-Gravenland Ronde van West is bekend! 16 Augustus! Met ook dit jaar weer een super goed doel: Hospice IJsselOever, een huis van warmte en aandacht waar het draait om ondersteuning in de laatste levensfase. Laten we samen lopen voor diegene die het niet meer kunnen!

We gaan tijdens de speelweek en de Ronde van West ons best doen om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor deze mooie organisatie! Tijdens het inschrijven is er een optie om extra te doneren aan ons goede doel. We hopen dat u gul kunt zijn. De stichting zamelt geld in om wetenschappelijk onderzoek naar de achtergrond van neuromusculaire ziekten te financieren of van financiële garanties te voorzien.

Dus schrijf u snel in voor een van onze afstanden via www.rondevanwest.nl , we hebben ruimte voor totaal 1000 deelnemers.

U kunt zich inschrijven voor de 1 of 2 km (kidsrun), de 5 km of de mooie 10 km die langs de bruggen van Rotterdam en Capelle West loopt. nieuw dit jaar zijn de wandelroutes over 5km en 10km waar u zich voor kunt inschrijven. Beide afstanden starten om 19:15 uur

Kijk snel op de vernieuwde website www.buurtgroepcapellewest.nl

We hopen jullie te zien op 16 augustus!

Namens:
Lindsey van der Stel, Johan Nelisse, Christine Siepman, Martin van der Marel en Martijn van Golden
rondevanwest@buurtgroepcapellewest.nl

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Nieuws items

Social Media