Inschrijving Plus ’s-Gravenland Ronde van West start 1 mei

14e editie in teken van Hospice IJsselOever

Capelle aan den IJssel. De voorverkoop van de 14e editie van de Ronde van West start op 1 mei. De stichting Buurtgroep Capelle West is verantwoordelijk voor de organisatie van de Ronde van West. De traditionele prestatieloop vindt dit jaar plaats op dinsdagavond 16 augustus. Deelnemers kunnen zich voor 4 afstanden inschrijven; te weten de 1 km, 2 km , 5 km en de hoofdafstand 10 kilometer.

Nieuw dit jaar is een extra onderdeel, namelijk de wandeling over het parcours. Deelnemers lopen in hun eigen tempo over het parcours en passeren zo de mooie en muzikale plekjes waar de lopers ook langskomen. De (extra) opbrengst van deze afstand komt ten goede van Hospice IJsselOever. Hospice IJsselOever is een huis van warmte en aandacht waar het draait om ondersteuning in de laatste levensfase. Ook de wedstrijdlopers kunnen een donatie doen bij hun inschrijving.

De start en de finish van de loop zijn zoals gebruikelijk nabij het buurtcentrum aan de Willem Barentszstraat in Capelle West, alwaar ook gelegenheid is om te verkleden. Net als voorgaande edities is er alleen mogelijkheid tot voorinschrijven.

Tijdregistratie wordt ook dit jaar weer verzorgd door Racetimer. Naast de service biedt de organisatie de deelnemers een verkeersluw parcours, gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, toiletruimte, medische verzorging , mogelijkheid tot afgifte van goederen, muziek langs het parcours, water, massage en een medaille bij de finish en een feestelijke afterparty.

Meer informatie over de loop is te vinden op de website www.rondevanwest.nl en de facebookpagina https://www.facebook.com/RondeVanWest

Meer informatie over de buurtgroep is te vinden op www.buurtgroepcapellewest.nl.

 

Contact met de organisatie is o.a. mogelijk via rondevanwest@buurtgroepcapellewest.n

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Nieuws items

Social Media