Ronde van West start een uur later!

Ronde van West start een uur later.

We zijn er klaar voor. Later en water is het codewoord. De loop is bijna uitverkocht en het wordt warm. We hebben na goed overleg en met advies van deskundigen besloten het door te laten gaan, maar wel een uur later te starten, zodat de temperatuur een paar graden lager is.

Andere aanvullende maatregelen zijn dat de deelnemers van de 5km zeven water/sproeipunten/sponsposten tegenkomen. De deelnemers van de 10km treffen er maarliefst 9. Tevens is het medisch team aangevuld met een verpleegkundige en een huisarts. Speciaal daarvoor zijn nog eens 1000 extra sponsen ingekocht.

Daarnaast krijgen de deelnemers niet alleen een flesje water bij de finish maar ook al bij de start.

Verder adviseren wij de deelnemers om vooral lichte kleding te dragen. Laat je horloge gerust thuis en loop gewoon omdat het een mooie avond is. Heb je de laatste dagen koorts gehad, loop dan niet.

Tot slot: voor onze 110 vrijwilligers blijft het aanvangstijdstip van de briefing ivm het amusementsprogramma gewoon hetzelfde

De officiële mail naar de deelnemers komt nog.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen in korte tijd willen bereiken stellen wij het enorm op prijs als dit bericht gedeeld wordt.Dank daarvoor. Graag tot morgen !

Laatste nieuws

Impressie

rw33k.jpgrw136k.JPGrw23456k.JPGrw67k.JPGrw99k.JPGrw54k.jpgrw342k.jpgrw356k.JPGrw234567k.JPGrw334k.jpgrw768k.JPGrw98k.JPGrw33440k.jpgrw122k.jpg

Background Image

Header Color

:

Content Color

: