Plus ’s-Gravenland hoofdsponsor Ronde van West

Plus ’s-Gravenland hoofdsponsor Ronde van West

Stichting Buurtgroep Capelle West, de organisatie achter de Ronde van West, heeft in Plus-’s-Gravenland een sterke partner gevonden. Plus ‘s-Gravenland is dit jaar de hoofdsponsor van de Ronde van West en ondersteunt hiermee Buurtgroep Capelle West bij de uitvoering van haar activiteiten in het algemeen en het hardloopevenement in het bijzonder.

Daarnaast tekenden de organisatie van de Ronde van West en Waling Koornneef namens Plus ’s-Gravenland een driejarige intentieverklaring. Met de Plus ’s-Gravenland heeft de Ronde van West een duurzame partner gevonden. De organisatie van de Ronde van West is zeer verheugd met deze waardevolle ondersteuning.

De Ronde van West is een sportieve aangelegenheid met rond de 1000 deelnemers en ruim 100 vrijwilligers. Gezonde voeding van de Plus sluit mooi aan bij de beleving van dit evenement. Wij hebben met de nabij gelegen Plus ‘s-Gravenland de ideale partner gevonden voor de lange termijn.

Over Plus ’s-Gravenland PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

Over de Ronde van West De 12e van de Ronde van West vindt plaats op dinsdagavond 27 augustus 2019 en staat dit jaar volledig in het teken van het 40-jarig jubileum van de organiserende stichting Buurtgroep Capelle West. De Ronde van West is een jaarlijks terugkerend succesvol hardloopevenement dat voor het eerst werd gelopen in 2008.

De naam heeft het evenement te danken aan het parcours dat grotendeels door Capelle-West loopt. Het parcours kenmerkt zich met beklimmingen en afdalingen vanwege de dijk aan de Hollandsche IJssel. Onderweg komen de lopers van de 10 kilometer zowel langs de Van Brienenoordbrug als de Algerabrug. Tenue Momenteel wordt gewerkt aan een nieuw tenue voor de vrijwilligers van de Ronde van West. De Plus ’s-Gravenland zal duidelijk herkenbaar zijn op deze kleding. Ook wordt het parcours voorzien van nieuwe kilometerborden.

Laatste nieuws

Impressie

rw99k.JPGrw54k.jpgrw342k.jpgrw33440k.jpgrw234567k.JPGrw768k.JPGrw122k.jpgrw33k.jpgrw136k.JPGrw98k.JPGrw356k.JPGrw23456k.JPGrw67k.JPGrw334k.jpg

Background Image

Header Color

:

Content Color

: